2011. augusztus 30., kedd

Véget ért Indnianapolisban a MotoGP 125 cc versenyhétvégéje. A Right Guard Racing motorsport program versenyzője a 22.helyen ért célba.

Kissé hűvösebb,de optimális idő fogadta a versenyzőket a Motor Speedway-en. Peti a warm up során-mint ahogy az elmúlt napokban is-tapadási gondokkal küzdött. A hat kör alatt gyakorlatilag teljesen elkoptak a gumik. Peti már a bemelegítés során mindent beleadott,és sikerült is javítania majdnem 1 másodpercet a tegnapi idejéhez képest. A futamon aztán jól kezdett Peti,az első hat körben együtt tudott motorozni a mezőnnyel,aztán ismét jelentkezett a bemelegítésnél is fennálló probléma,miszerint a gumik teljesen elkoptak. Ezután a motor annyira csúszkált,hogy nagyon kellett figyelnie,hogy esés nélkül be tudja fejezni a versenyt. Összességében elmondható,hogy jobban sikerült Petinek ez a hétvége. A futam alatt is,az első hat körben,amíg kitartottak a gumik,sikerült javítania a reggeli idejéhez képest.

Sebestyén Péter.: "Jól kezdődött a verseny,tudtam előzgetni,tartani a tempót a mezőnnyel,de 6 kör után úgy elkoptak a gumik,hogy nem volt semmi tapadásom. Ezután sajnos nem a többiekkel küzdöttem,hanem a motorral,hogy célba tudjak érni. Azt tartanám fontosnak,hogy a következő hétvégén erről a pontról tudjunk továbblépni."
Roberto Favaro,menedzser.: "Ha nem vesszük figyelembe a meglévő gondokat,összeségében pozitív hétvége volt. Most látom,micsoda képességekkel rendelkezik Peti,hogy a nehéz pillanatokban is összpontosít,és megpróbálja a maximumot kihozni magából."

Forrás:www.motogphirek.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése